Paljon onnea Veikko -TampereMission Vuoden vapaaehtoinen 2021!

TampereMission vuoden vapaaehtoiseksi 2021 on valittu Aamukorvassa pitkään toiminut Veikko Sihvo.

Tänä vuonna halusimme palkita vapaaehtoistyöntekijän Aamukorvasta koronasyistä. Aamukorvan toiminta on voinut olla täysin normaalisti avoinna koronarajoituksista huolimatta, joskaan se ei olisi ollut mahdollista ilman Aamukorvan vapaaehtoisia.

Koronan aiheuttama yksinäisyys, turvattomuus ja pelot itseen ja läheisiin liittyen on ollut Aamukorvan yksi keskeinen keskusteluaihe viime vuoden kuluessa ja Aamukorvan vapaaehtoiset ovat voineet palveluun soittaneita ikäihmisiä siinä tukea.

Veikko Sihvo on innokkaasti, luotettavasti ja pitkään ollut kuuntelevana korvana, ja hän tekee sitä omalla hyvin intensiivisellä ja asioihin syvästi perehtyvällä tavallaan. Aamukorvan vapaaehtoisten keskuudessa hän on hyvin arvostettu ja hänen harkintaansa asioissa luotetaan. Monia soittajia puhuttelee Veikon rauhallisuus ja soittajan asiaan paneutuminen.

Onnittelut ja kiitokset Veikko Sihvo!

TampereMission Vuoden vapaaehtoinen saa arvonimen ”Vuoden Selma” yhdistyksessä ansiokkaan elämäntyön tehneen diakonissa Selma Valtosen mukaan.

Vuoden Selma -arvonimi jaettiin nyt toista kertaa. Selma Valtosen elämäntyöstä Tampereen Kaupunkilähetyksessä kerrottiin Vuoden Selma 2020-julkistamisen yhteydessä

Jaa tämä sivu: