Etsimme nyt

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

vastaamaan palveluliiketoiminnasta yhdistyksen arvojen ja strategian mukaisesti.

Liiketoimintajohtajana tulet toimimaan yksikön johtajien esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenä. Vastaat liiketoiminnan kehittämisestä sekä muutosten ja palveluliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta. Yhtiön kestävän kannattavuuden varmistaminen pitkällä tähtäimellä kuuluu myös tehtäväkenttääsi. Johtoryhmän jäsenenä olet vastuussa palveluyhtiön toiminnan strategisesta kehittämisestä ja päätösten jalkauttamisesta organisaatioon. Toimit kilpailutuksissa ja tarjousvalmisteluissa toimitusjohtajan rinnalla vastuuhenkilönä. Yhdessä henkilöstöjohtajamme kanssa pidät huolta henkilöstön saatavuudesta sekä pysyvyyden kehittämisestä. Toimit läheisesti yhteistyössä työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden sekä eri viranomaistahojen kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään YAMK-tasoista koulutusta, vankkaa johtamisen kokemusta ja taustaa vastaavista tehtävistä, esimerkiksi sosiaali- tai asumispalveluiden puolelta. Sinulla on aiempaa näyttöä onnistuneesta talouden johtamisesta. Olet taitava erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja kommunikoit avoimesti luoden hyvää työilmapiiriä. Persoonana olet vakaa, määrätietoinen, tavoitteellinen ja kykenet yhteistyöhön monenlaisten ihmisten kanssa. Kehittäjänä olet ideoiva ja tulevaisuuteen pitkäjänteisesti katsova. Tartut mielelläsi asioihin ja viet niitä muita motivoiden eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakaassa organisaatiossa. Tekemisellämme on aitoa merkitystä ja arvolähtöisyys ohjaa toimintaamme kautta linjan. Olemme yhteiskunnallinen yritys ja sen ensisijainen tavoite ei ole taloudellinen. Pitkän tähtäimen kestävä kannattavuus varmistaa sekä henkilöstön että palvelun kehittämisen. Teemme tärkeää työtä ja tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden toimia monipuolisessa tehtäväkentässä kehittyen ja kehittäen. Yhteisömme on motivoitunutta ja osaavaa ja yhteistyö kaikilla tasoilla arvokasta ja avointa.

Kiinnostuitko? Lisätietoihin vastaa Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 1.11.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi

Haku alkaa 15. lokakuuta 2021 ja päättyy 1. marraskuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

 

TampereMissio

TampereMissio on yleishyödyllinen sosiaalialan järjestö, joka tekee työtä lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi. Toiminnassa on lähes 250 eri alan ammattilaista sekä runsas joukko vapaaehtoisia.

Missiomme on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen ja vastuullisuus ohjaa toimintaamme arjessa.

Yhdistyksen palveluliiketoiminta on yhtiöitetty TampereMissio Palvelut Oy:lle. TampereMissio Palvelut Oy tuottaa ikäihmisten asumis- ja päivätoiminnan palveluja Koskikodissa, Petäjäkodissa ja Peurankalliolla sekä kehitysvammaisten ihmisten asumisen, päivä- ja työtoiminnan sekä vapaa-ajan palveluja Rongankodin yksiköissä. Palveluyhtiöllä on myös kolme ravintolaa, jotka tuottavat ravintopalveluita hoivakoteihin sekä muille asiakkaille.

Jaa tämä sivu: