Linja 20 nuorten aikuisten tukena Kaukajärvellä

TampereMission, Diakonissalaitoksen Vamos-toiminnan ja Tamkin yhteinen hanke on käynnistynyt ja se tarjoaa 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille yksilövalmennusta ja ryhmätoimintaa heidän omiin toiveisiinsa pohjautuen. Toiminta aloitetaan kaakkoiselta Tampereelta, mutta kaikki tamperelaiset nuoret ovat tervetulleita toimintaan mukaan.

Linja 20 -hanke etsii yhdessä nuorten kanssa uusia suuntaviivoja tulevaisuuteen ja tuo nuorille uusia mahdollisuuksia osallistua monipuoliseen toimintaan ja tekemiseen. Kaikki toiminta on maksutonta ja siihen voi osallistua, jos ei ole juuri nyt opiskele aktiivisesti tai käy säännöllisessä työssä. 

Linja 20-tiimi on tavattavissa hankkeen tapaamispaikassa Kaukajärven S-Marketilla maanantaisin. Siellä nuoret pääsevät kertomaan ajatuksiaan ja ideoimaan toimintaa. Ideoita kaivataankin erilaisten ryhmien ja tapahtumien teemoiksi. Kaukajärvellä ideoidaan yhdessä hyvää tekemistä ja pohditaan sitä, kuinka saada arkeen hyvää virtaa. Maanantaisin tarjoillaan myös  brunssia ajatusten vaihdon lomassa. 
Valmentajat ovat tavattavissa myös etäyhteyksin ja sosiaalisessa mediassa. Heidän kanssaan voi sopia henkilökohtaisen juttutuokion tai tapaamisen itselle sopivassa paikassa.

Korona-aika tuo haasteita meille kaikille, mutta emme lannistu! Ota yhteyttä tai vie viestiä hänelle, jonka ajattelet hyötyvän toiminnastamme.

Lisätietoja: www.linja20.fi
Linja20 Facebookissa & Twitterissä 

Linja 20 -hankkeessa toimii kolme valmentajaa, kaksi asiantuntijaa ja projektipäällikkö. Tamkin asiantuntijat tuovat hankkeeseen prosessikehittämisen ja arvioinnin osaamista. Diakonissalaitos on nuorten parissa tehtävän työn uranuurtaja ja tuo osaamista ja näkökulmaa Linja 20 -hankkeen valmennustyöhön. TampereMissiolla on alueen tuntemusta ja se tuo hankkeeseen yhteisötyön tukea mm. Kaapeli-menetelmän avulla. Hankkeessa kehitetään vertaismentorointimalli, jossa nuori saa toisen nuoren kulkemaan rinnallaan. Kaverin kanssa kaikki on helpompaa.

Jaa tämä sivu: