Lahjoita huopia ja vilttejä Ukrainaan!

Keräys on päättynyt 28.3. Keräsimme yhteensä 903 huopaa ukrainalaisille. Suurkiitokset kaikille lahjoittajille ja kampanjaan osallistuneille. 
 

Sotatilanne Ukrainassa herättää ahdistusta, pelkoa ja raivoa, mutta myös auttamisen halua. Emme pysty tekemään tässä tilanteen paljoakaan, mutta jotain kyllä. Nyt pitää toimia.

TampereMissio on liittynyt Finlaysonin alulle panemaan kampanjaan kerätä huopia ja vilttejä hyökkäyksen kohteeksi joutuneille ukrainalaisille pakolaisille, siviileille ja sotilaille. Huovat ovat 42 miljoonan asukkaan Ukrainassa sääolosuhteista johtuen erittäin tarpeellisia.

Monet pakolaiset ja perheet viettävät öitään metrotunneleissa, kellareissa ja pommisuojissa. Sotilaat nukkuvat metsissä. Talvi on Ukrainassa kylmä.

Keinoja ukrainalaisten auttamiseen on monia, tämä on meidän tapamme. Hienoa, että Sinäkin tulet mukaan!
 

TampereMissio organisoi vapaaehtoisten avulla huopakeräystä Tampereella. Haemme lahjoittajilta huovat, lajittelemme ja pakkaamme ne yhdessä Finlaysonin työntekijöiden kanssa.

Suomen Posti hoitaa huopien ja vilttien kuljetuksen Ukrainaan. Finlayson ostaa jokaista lahjoitettua huopaa kohden lisäksi toisen huovan Ukrainaan.

TampereMissio lahjoittaa lisäksi yhteensä 10 000 euroa Punaisen Ristin Katastrofiavulle ja Kirkon Ulkomaanavulle ukrainalaisten tilanteen tukemiseksi.

 

Lisätiedot:
Miia Mustalahti

vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
041 731 6909

 

Kuinka voit auttaa?

Huopien ja vilttien lahjoittaminen
 

  • Jos lahjoitat yksittäisiä kappaleita huopia ja vilttejä, voit viedä ne suoraan Finlaysonin liikkeisiin Tampereella ja Lempäälässä tai TampereMission koordinoimiin keräyspisteisiin. Keräyspisteiden osoitteet alla.
  • Huopien ja vilttien tulee olla ehjiä, siistejä ja käyttökelpoisia.
  • Jos lahjoitat huopia isomman määrän tai et voi kuljettaa niitä itse Finlaysonin liikkeisiin tai keräyspisteisiin, ilmoita siitä meille nettilomakkeella tällä sivulla. Vapaaehtoisemme noutavat huovat.

Osallistu vapaaehtoisena

 

  • Ilmoita kiinnostuksestasi meille oheisella nettilomakkeella tällä sivulla. Tarvitsemme vapaaehtoisia kampanjan kaikissa vaiheissa: huopien vastaanottamisessa, lajittelussa, pakkaamisessa ja kuljetuksissa.
  • Ilmoita alustavasti Sinulle sopivat ajankohdat parin seuraavan viikon ajalta, jolloin voit olla kampanjassa mukana ja onko Sinulla mahdollisesti auto käytössä.

 

TampereMission keräyspisteet

Hervanta

Hervannan kirjasto, Insinöörinkatu 38

Avoinna klo 9-20, pe klo 9-19 ja la klo 10-16

Linnainmaa

Linnainmaan kirjasto, Liikekatu 3

Avoinna klo 10-20, pe klo 10-19 ja la klo 10-16.

Kaukajärvi

Kaukajärven kirjasto, Käätykatu 6

Avoinna klo 11-19, pe klo 11-17 ja la klo 10-15

Tesoma

Tesoman hyvinvointikeskuksen Info/Kahvila, Tesomankatu 4 A

Avoinna klo 8-17, pe klo 8-15, la klo 10-15

 

Finlaysonin toimipisteet

Ratina

Ratinan kauppakeskus, 1.krs

Avoinna klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-17 

Keskusta

Kuninkaankatu 3

Avoinna klo 10-18, la klo 10-17, su klo 12-16 

Lempäälä

Ideapark

Avoinna klo 11-18, la klo 10-16, su klo 12-16 

 

Jaa tämä sivu: