Haku Vähäsillan leirikeskukselle on avattu, hakuaikaa 16.2.2020 asti   

Tamperelaiset yhdistykset ja yhteisöt voivat ensi kesänä järjestää tilaisuuksiaan ilmaiseksi Teiskon Vähäsillan leirikeskuksessa. Nyt netissä oleva varauslomake on avattu ja yhteisöt voivat tehdä varauksia Vähäsiltaan.
 

Vähäsilta-4_800x600.jpg


- Hakuaika on alkanut ja ensi kesän varaustoiveet täytyy jättää 16.2.2020 mennessä. Sen jälkeen ryhdymme käsittelemään varauksia. Varaukset pyritään käsittelemään helmikuun loppuun mennessä, selventää järjestöjohtaja Matti Helin.
- Ennen lomakkeen lähettämistä kannattaa lukea leirikeskuksen käyttö-, turvallisuus- ja ensiapuohjeet.

Leirikeskukseen kuuluu päärakennuksen lisäksi sauna ja kaksi erillistä rakennusta. Alueella voi siis kesäisin toimia useita yhteisöjä samaan aikaan. Helinin mukaan mielenkiinto on ollut suurta ja todennäköisesti käyttöhakemuksia tulee paljon.

- Odotettavissa on, että varsinkin koululaisten kesäloman aikaan ei tiloja riitä kaikille. Yritämme kyllä sovitella käyttötarpeita niin, että leirikeskus on tehokkaassa käytössä. Keväällä ja syksyllä leirikeskuksessa on todennäköisesti väljempää.

Hakulomake ja leirikeskuksen toimintaohjeet löytyvät osoitteesta: tamperemissio.fi/vahasilta.

Lisää aiheesta Aamulehden Morossa:

Tamperelaisten käyttöön annettava leirikeskus sai avukseen 16 eri yhteisöä, tilojen varaus ensi kesäksi alkaa helmikuussa

Tamperelaiset saavat ensi kesänä käyttöönsä kokonaisen leirikeskuksen –  ja ihan ilmaiseksi

Jaa tämä sivu: