TampereMissio Palvelut Oy etsii

Yksikön johtajaa Koskikotiin

Koskikodissa TampereMissio tarjoaa asiakkailleen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluita.

Johtajana vastaat yksikkösi toiminnasta lain ja asetusten vaatimusten mukaisesti, henkilöstöhallinnosta organisaation strategian mukaisesti sekä taloudesta kestävän kannattavuuden periaatteiden mukaisesti. Toimit suorana esimiehenä yksikön vastaaville sairaanhoitajille sekä olet osa palveluyhtiön johtotiimiä. Yhteistyö henkilökunnan, asiakkaiden ja heidän läheistensä sekä eri viranomaistahojen kanssa on normaaliarkea työtehtävässä.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista sote-alan koulutusta, vankkaa johtamiskokemusta ja taustaa vastaavista tehtävistä. Talouden osaamisesi on vahvaa ja laadukas asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Olet taitava erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja läsnäolollasi sekä avoimella kommunikoinnillasi luot hyvää ilmapiiriä. Persoonana olet vastuullinen, organisointikykyinen, lämminhenkinen ja kykenet yhteistyöhön monenlaisten ihmisten kanssa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakaassa organisaatiossa, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Kaikkea tekemistämme ohjaa arvolähtöisyys kautta linjan. Yhteisömme on motivoitunutta ja osaavaa, lisäksi yhteistyö kaikilla tasoilla on organisaatiossamme arvokasta ja avointa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää ja soita lisätietoja Eezy Personnel Oy,
seniorikonsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.6.2022 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi 

Jaa tämä sivu: