Haemme suurtalouskokkia keittiö PetäjänHerttaan

Etsimme keittiö PetäjänHerttaan palveluhenkistä suurtalouskokkia määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 12.10.2020- 31.1.2021 (80 % työaika).

Keittiö PetäjänHertan kokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden esikäsittelystä, ruoan valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemuksen lisäksi hyviä asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsotaan tuntemus erityisruokavalioista ja ikäihmisten ravitsemussuosituksista.

Edellytämme sinulta:

  • alan tutkintoa ja vähintään yli vuoden pituista työkokemusta suuratalouskokin tehtävistä
  • hygieniapassin ja voimassa olevan salmonellatodistuksen
  • paineensieto- ja organisointikykyä
  • suomen kielen taitoa
  • työhön tarttuvaa asennetta ja itsenäistä työskentelyä
  • yhteistyökykyä ja tiimityötaitoja

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi TampereMission kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.  
Jos olet etsimämme toimeen tarttuva ja positiivisen asenteen omaava suurtalouskokkikokki, lähetä hakemus ansioluetteloineen 11.9 2020 mennessä: anumari.joenpera@tamperemissio.fi . Liitä mukaan kuvat opinto- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työhaastattelut pidetään 22.9.2020 klo 12–14 välillä. Työhaastatteluun kutsuttavat saavat erillisen kutsun.

Petäjänhertta-rekry1.jpg

Jaa tämä sivu: