Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!  

Haemme sairaanhoitajaa Petäjäkotiin

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Petäjäkodin tehostettuun palvelusasumiseen.

Petäjäkoti sijaitsee viihtyisällä omakotialueella Tampereen Härmälässä ja järjestää tehostettua palveluasumista ja päiväkeskustoimintaa ikäihmisille. 

Petäjäkodin ammattilaiset toteuttavat missiotamme eli jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen, omannäköisen elämän mahdollistamista. Petäjäkodista erityisen tekee talon lämmin ja vahva henki sekä sitoutunut ja sydämellinen henkilöstö.   

Sairaanhoitaja toimii vastaavan sairaanhoitajan työparina. Toivomme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta ja työkokemusta ikäihmisten hoidosta. Tehostetun palveluasumisen ryhmäkodeissamme asuu muistin haasteita omaavia asiakkaita ja tuemmekin muistihoivan osaamisen kehittymistä TunteVa- koulutuksella. Toivomme hakijan omaavan hyvät vuorovaikutustaidot ja luovan ympärilleen hyvää työilmapiiriä, jossa asiakkaat ja kollegat voivat hyvin.

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö.

Lähetä työhakemuksesi 20.12.2021 mennessä osoitteeseen marika.salminen@tamperemissio.fi. 

Täytämme tehtävän mahdollisesti jo hakuajan kuluessa sopivan hakijan ilmaantuessa.  

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!  

Ystävällisin terveisin,
Marika Salminen
Johtaja

 

Petäjäkoti 
TampereMissio Palvelut Oy
Petäjäkuja 1, 33900 Tampere

puh. 040 755 2989

www.tamperemissio.fi

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.   

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Työyhteisömme on kannustava ja reilu ja olemme siitä ylpeitä.   

 

Jaa tämä sivu: