PALVELUOHJAAJA

Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Nyt etsimme palveluohjaajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.1.2022- 30.6.2022 Peurankallion Lähitorille (Peurankallionkatu 10) 

Peurankallion Lähitori on alueen kohtaamispaikka, joka tuo palvelut kuntalaisten kotikulmille. Lähitorin toiminta on kaikille kuntalaisille avointa ja siinä on vahva ennaltaehkäisevä ote. Peurankallion lähitorilla asiakas kohdataan yksilönä jokaisen arvoja ja toiveita kunnioittaen. Palveluohjauksessa asiakasta kuunnellaan ja etsitään yhdessä ratkaisuja asiakkaan hyvinvoinnin parhaaksi.

Lähitorin palveluohjaajan tehtävänkuva on monipuolinen. Työtehtävässä painottuu kohtaaminen, palveluohjaus, Peurankallion lähitorin vapaaehtoistyön koordinointi ja lähitorin toiminnan suunnitteleminen, kehittäminen sekä toteuttaminen yhteistyössä tiimin kanssa. Muiden tehtävien lisäksi verkostoituminen alueen palveluntuottajien kanssa kuuluu olennaisena osana työtehtävään.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa geronomin tai sosionomin koulutusta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää ilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, innovatiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Odotamme myös, että tietotekninen osaamisesi on hyvällä tasolla. Palveluohjaajan vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

·         ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

·         alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai

·         vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

 

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset luomaan uutta sekä käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö. Tehtävä täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Hakemukset ansioluetteloineen 18.11. 2021 klo 22:00 mennessä sähköpostitse johtaja Anumari Joenperälle anumari.joenpera@tamperemissio.fi

Tiedustelut sähköpostitse anumari.joenpera@tamperemissio.fi

 

 

Jaa tämä sivu: