Haemme lähihoitajaa Peurankallion kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen

Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Etsimme lähihoitajaa 2.11.2020 alkaen Peurankallion kotihoitoon. Peurankallio sijaitsee viehättävällä Amurin alueella. Tarjoamme yhteisöllistä asumista +65-vuotialille, arvostavaa kotihoitoa ja mielekästä Lähitori-toimintaa kaikenikäisille. Peurankallion ammattilaiset toteuttavat missiotamme eli jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen, omannäköisen elämän mahdollistamista. Arkemme on aktiivista ja voikin sanoa, että meillä tapahtuu aina. Peurankallion ympärivuorokautisesta kotihoidon palvelusta vastaa Kotipeuran ammattitaitoinen henkilöstö vastaavan sairaanhoitajan johdolla. Keskeistä meille on asukkaiden aito ja arvostava kohtaaminen sekä tasavertainen palvelu. Nyt Sinulla on mahdollisuus tulla osaksi Kotipeuran ammattitaitoista, moniammatillista ja sitoutunutta tiimiä!

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa lähihoitajan koulutusta ja työkokemusta ikäihmisten kotihoidosta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää työilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät. Lisäksi toivomme, että sinulla on voimassa oleva LOVE, hygieniapassi, EA-1 ja olet käyttänyt sekä Pegasos että RAI- järjestelmiä.

Lisätietoja: 

  • 3- vuorotyö, pääsääntöisesti 2-vuorotyö (sisältää viikonlopputyötä)
  • suuntautuminen vanhustyö tai sairaanhoito- ja huolenpito
  • hakuaika päättyy 30.9.20 klo 9 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen Peurankallion ja ravintolapalveluiden johtajalle Anumarille osoitteeseen:  anumari.joenpera@tamperemissio.fi 

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö. Tehtävä täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

 

Jaa tämä sivu: