Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!  

Haemme lähihoitajaa Petäjäkodin Tuohelaan

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Petäjäkodin Tuohelaan ikääntyvien mielenterveys – ja päihdekuntoutujien tehostettuun palveluasumiseen 

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.   

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Työyhteisömme on kannustava ja reilu ja olemme siitä ylpeitä.   

Petäjäkoti sijaitsee viihtyisällä omakotialueella Tampereen Härmälässä ja järjestää tehostettua palveluasumista ja päiväkeskustoimintaa ikäihmisille. Petäjäkodin ammattilaiset toteuttavat missiotamme eli jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen, omannäköisen elämän mahdollistamista. Petäjäkodista erityisen tekee talon lämmin ja vahva henki sekä sitoutunut ja sydämellinen henkilöstö.   

Petäjäkodin Tuohela on 13-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ikääntyneille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelun tavoitteena on tarjota asukkaille yhteisöllistä, mutta samalla yksilöllistä asukkaan omia voimavaroja hyödyntävää hoitoa.  

Hakijalta odotetaan lähihoitajan koulutusta ja suuntautumista mielenterveys- ja päihdeosaamiseen. Työkokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijan omaavan hyvät vuorovaikutustaidot ja luovan ympärilleen hyvää työilmapiiriä, jossa asiakkaat ja kollegat voivat hyvin.  

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö.

Lähetä työhakemuksesi 19.12.2021 mennessä osoitteeseen marika.salminen@tamperemissio.fi. 

Täytämme tehtävän mahdollisesti jo hakuajan kuluessa sopivan hakijan ilmaantuessa.  

 

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!  

Ystävällisin terveisin,
Marika Salminen
Johtaja

 

Petäjäkoti 
TampereMissio Palvelut Oy
Petäjäkuja 1, 33900 Tampere

puh. 040 755 2989

www.tamperemissio.fi

Jaa tämä sivu: