Haku päättyy 1. marraskuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Etsimme nyt

YKSIKÖN JOHTAJAA

vastaamaan Petäjäkodin toiminnasta TampereMissio Palvelut Oy:n strategian mukaisesti.

Petäjäkodissa TampereMissio tarjoaa asiakkailleen tehostetun palveluasumisen palveluita sekä päiväkeskustoimintaa.  Johtajana tulet vastaamaan tästä kokonaisuudesta sopimusten, lain ja asetusten vaatimusten mukaisesti. Kehität toimintaa ja palveluita aktiivisesti ja osallistut palveluyhtiön johtotiimiin. Olet yksikkösi kasvot ulospäin, toimit läheisesti yhteistyössä asiakkaiden, heidän läheistensä sekä eri viranomaistahojen kanssa. Tehtävässä vastuu on myös oman yksikkösi taloudesta, henkilöstöhallinnosta sekä kiinteistöön liittyvistä asioista. Toimit esihenkilönä neljälle suoralle alaiselle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista sote-alan koulutusta, vankkaa johtamiskokemusta ja taustaa vastaavista tehtävistä. Myös talouden osaamisesi on vahvaa. Olet taitava erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja kommunikoit avoimesti luoden hyvää työilmapiiriä. Persoonana olet vastuullinen, tulevaisuuteen katsova, ideoiva ja kykenet yhteistyöhön monenlaisten ihmisten kanssa. Tartut mielelläsi asioihin ja viet niitä innokkaasti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakaassa organisaatiossa. Kaikella tekemisellämme on aitoa merkitystä ja arvolähtöisyys ohjaa toimintaamme kautta linjan. Teemme tärkeää työtä ja tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden toimia monipuolisessa tehtäväkentässä kehittyen ja kehittäen. Yhteisömme on motivoitunutta ja osaavaa ja yhteistyö kaikilla tasoilla arvokasta ja avointa.

Kiinnostuitko? Lisätietoihin vastaa Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 1.11.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi

 

TampereMissio

TampereMissio on yleishyödyllinen sosiaalialan järjestö, joka tekee työtä lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi. Toiminnassa on lähes 250 eri alan ammattilaista sekä runsas joukko vapaaehtoisia.

Missiomme on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen ja vastuullisuus ohjaa toimintaamme arjessa.

Yhdistyksen palveluliiketoiminta on yhtiöitetty TampereMissio Palvelut Oy:lle. TampereMissio Palvelut Oy tuottaa ikäihmisten asumis- ja päivätoiminnan palveluja Koskikodissa, Petäjäkodissa ja Peurankalliolla sekä kehitysvammaisten ihmisten asumisen, päivä- ja työtoiminnan sekä vapaa-ajan palveluja Rongankodin yksiköissä. Palveluyhtiöllä on myös kolme ravintolaa, jotka tuottavat ravintopalveluita hoivakoteihin sekä muille asiakkaille.

Jaa tämä sivu: