Oletko kiinnostunut toimimaan kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa?
 

Etsimme ohjaajaa Iltalinjalle ajalle 15.10.-31.12.2021.

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka, ”Iltis”, on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen toimitila Hämeenpuistossa, ja mukavien ihmisten yhteinen juttu. Toimintamme perusajatuksena on mahdollistaa Iltalinjan kävijöille helppo, turvallinen ja rento vapaa-ajan viettopaikka, jossa vertaiset voivat tavata toisiaan, harrastaa, osallistua ja saada neuvontaa ja kuuntelevan korvan. Suunnittelemme ja järjestämme yhdessä kävijöidemme kanssa monipuolista toimintaa sekä kohtaamispaikan tiloissa että sen ulkopuolella.
Toiminnan viikoittaista sisältöä määrittää viikko-ohjelma, jolla pyrimme edistämään kävijöidemme sosiaalista, fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Lisäksi tavoitteenamme on tuoda tutuksi lähialueen kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita. Kohtaamispaikkamme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 16–20, joten työaika on arki-iltapainotteista. Ajoittain viikonloppuisin järjestämme retkiä tai osallistumme tapahtumiin kävijöiden kanssa. Käytämme lisäksi sosiaalista mediaa asiakastyöhön niin yksilöiden kohtaamiseen kuin mainonnan ja livestreamienkin muodossa.

Haemme tiimiimme sijaista, jonka vahvuuksia olisivat asiakaslähtöisyys, heittäytyminen ja joustavuus. Aiempi kokemus kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelystä tai vapaa-ajan toimintojen ohjaamisesta on eduksi. Mikäli koet, että kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi 10.10.2021 mennessä osoitteeseen mia.wallenius@tamperemissio.fi.

Lisätiedot ja tiedustelut: 
Kansalaistoiminnan tuottaja
Mia Wallenius
040 662 0616

Jaa tämä sivu: