TampereMissio ry on merkittävä tamperelainen sosiaalialan palvelutuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on noin 270 eri alan ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.

Etsimme nyt joukkoomme kehittämisorientoitunutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ


määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2020-31.8.2023. Haku on ehdollinen ja vaatii ELY:n päätöksen rahoituksesta.

TampereMissiossa on käynnistymässä Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama kolmivuotinen Linja 20 -hanke nuorten syrjäytymisen torjuntaan. Hankkeen kumppaneina ovat alan valtakunnalliset huiput, Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-toiminta sekä Tampereen Ammattikorkeakoulu. Hankkeessa työskentelee kokoaikaisesti projektipäällikkö ja kolme valmentajaa sekä osa-aikaisesti kaksi asiantuntijaa.

Linja 20 löytää palvelujärjestelmien ulkopuolella olevia 18-29 -vuotiaita tamperelaisia nuoria, voimavaraistaa heitä yksilöllisesti ja pienryhmissä yhteisövalmennuksen sekä luovien menetelmien keinoin, kehittää mentorointia tukemaan nuoria sekä edistää nuorten asemaa nostamalla ilmiötä julkiseen keskusteluun. Hankkeessa kerätyn ja analysoidun tiedon pohjalta syntyy monitoimijainen palvelupolku ja sen edellyttämä uusi työskentelyote.
 

Projektipäällikkönä:

  • vastaat hankkeen kokonaisuudesta, kehittämis-, verkosto- ja sidosryhmätyöstä, taloudesta ja hallinnoinnista
  • toimit hankkeen valmentajien esimiehenä sekä vastaat hankkeen raportoinneista ja viestinnästä
  • osallistut tarvittaessa käytännön työhön valmentajan työparina sekä muihin hankesuunnitelmassa mainittuihin työtehtäviin mahdollisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta vastaavasta tehtävästä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää työilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät.

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöjohtaja Matti Helin, p. 040 546 6848

(tavoitettavissa puhelimitse 29.7.2020 klo 10-16), sposti matti.helin@tamperemissio.fi

 

Lisätietoja: 

Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES G27

Työpaikan osoite: Aleksanterinkatu 31 A 1, 33100 TAMPERE

Työkokemus: yli 5 vuotta

Työ alkaa: 01.09.2020

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: yli 12 kuukautta, Kolme vuotta 1.9.2020 - 31.8.2023

Haku päättyy: 02.08.2020 klo 23:59

Jätä hakemus: 

postitse:
TampereMissio ry
Kansalaistoiminnan keskus / Matti Helin
Aleksanterinkatu 31 A 1
33100 TAMPERE

sähköpostitse:
matti.helin@tamperemissio.fi

 

Jaa tämä sivu: