Etsimme energistä ravintolanhoitajaa

Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi.

TampereMission kodikkaat ja esteettömät ravintolat Selma ja Peurankello sekä keittiö PetäjänHertta sijaitsevat palveluyksiköidemme yhteydessä, joten yksiköissä valmistetaan maistuvia aterioita viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden. Ravintola-alan sulut eivät ole meitä koskettaneet, sillä maukasta ja terveellistä kotiruokaa on oltava talojemme asukkaille aina tarjolla. Ravintola Selmassa ja Peurankellossa toimivat myös lounasravintolat, joissa on tarjolla maukkaita aterioita sekä herkullisia kahviotuotteita. Ravintoloissamme järjestetään myös juhla- ja kokouspalveluita asiakkaillemme.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Nyt etsimme Ravintolanhoitajaa ravintola Selmaan.

Tampereen ydinkeskustassa Tuomiokirkonkadulla sijaitsevassa ravintola Selmassa on nyt tarjolla vastuullinen ravintolanhoitajan tehtävä, jossa pääsee tekemään perustyön lisäksi hallinnollisia tehtäviä, kuten ruokalistojen suunnittelua, elintarviketilauksia ja laskujen tarkastusta. Ravintolanhoitajana vastaat ravintolan arjen toiminnan sujuvuudesta. Työhön kuuluu asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä ja viikonlopputyötä. Eduksi katsomme, mikäli olet kokkitaitoinen. Esimiehenäsi toimii TampereMission ravintopalveluiden ravintolapäällikkö.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa restonomin tai vastaavaa koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisesta itsenäisestä tehtävästä. Asiakkaamme ovat toimintamme sydän, joten omaathan hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää ilmapiiriä. Tehtävä edellyttää, että olet sosiaalinen, vastuullinen, oma-aloitteinen, pitkäjännitteinen ja innostava sekä omaat hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava, lämminhenkinen ja motivoitunut työyhteisö. Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Hakemukset sähköpostitse ravintopalveluiden johtaja Anumari Joenperälle 20.2.2022 mennessä: anumari.joenpera@tamperemissio.fi

Ota yhteyttä pian, sillä tehtävä täytetään sopivan hakijan ilmaantuessa mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Jaa tämä sivu: