Tarjolla kertaluontoista vapaaehtoistoimintaa

Kertaluontoisena vapaaehtoisena tarjoat apuasi erilaisissa tapahtumissa, talkoissa tai eri ikäisille arjen pulmatilanteissa omien kiinnostusten ja osaamisten mukaisesti.

Voit toimia tapahtuma-avustajana, apuna erilaisissa talkoissa tai apuna ikäihmisille erilaisissa pienissä arjen pulmissa.

Kertaluontoisena vapaaehtoisena voit esimerkiksi lähteä ikäihmisen saattajaksi lääkärikäynnille tai auttaa verhojen ripustamisessa. Apua kaivataan usein myös tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Tarkoituksena ei ole, että sinä teet autettavasi puolesta kaiken yksin, vaan että teette asioita yhdessä.

Tavoitteena on myös yksinäisyyden ehkäiseminen ja lievittäminen.

 

Avoinna olevia lyhytkestoisia vapaaehtoistehtäviä

- TampereMission Vähäsillan leirikeskuksessa Kämmenniemessä on tarjolla erilaista pientä remppa- ja kiinteistön kunnostushommaa ja puusavottaa elo-syyskuussa mukavassa porukassa.

- Jos haluat olla mukana itse kehittämässä sinua kiinnostavaa auttamistoimintaa, tule mukaan yhteisövalmennukseen. Katso tästä lisätietoja.

Jos olet kiinnostunut joistakin näistä mahdollisuuksista, kirjoita siitä oheiseen viestikenttään.

 

Seuraa ilmoitteluamme

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisten joukossa eri auttamismahdollisuuksistamme, tapahtumistamme ja muusta toiminnastamme.

Ilmoitamme vapaaehtoistehtävistämme myös osoitteessa Vapaaehtoistyo.fi.

Ilmoittaudu mukaan

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: