Kyttälän Lähitori

Ajankohtaista
Tampereella palvelukeskukset muuttuvat 1. syyskuuta 2021 alkaen lähitoreiksi. Uutena nimenämme on jatkossa Kyttälän Lähitori.
Lähitorit ovat alueensa palvelukeskittymiä ja kohtaamispaikkoja, joissa voi tavata tuttuja, saada apua arjen pulmiin sekä osallistua ja järjestää toimintaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita lähitoreille.

Syyskuun kuukausikirje (PDF)
Syyskuussa avaamme jälleen toimintaamme ja kirjeestä löydät Kyttälän lähitorin avajaisten 1.-2.9. ohjelman lisäksi mm. alkavat liikunta- ja harrasteryhmät sekä henkilökohtaiset ohjausajat.

Ravintola Selma on avoinna ma-pe klo 8-14, la 10-14.

Sosiaalinen media
Kyttälän lähitorin tuoreimpia kuulumisia voit seurata  Instagramissa.

Kaipaatko arkeesi tekemistä ja uusia tuttavuuksia? Meiltä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia liikunnasta keskusteluun ja kulttuurista luovaan toimintaan
- ja tietysti mukavaa porukkaa, johon olet tervetullut mukaan!  

Katso vaihtoehdot lukujärjestyksestämme ja tule rohkeasti kokeilemaan!  Suurin osa ryhmistämme on maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan myös kursseille, tapahtumiin ja retkille. Tervetuloa Kyttälän Lähitorille, niin kerromme lisää.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? 

Kyttälän Lähitorin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina toimii palveluohjaaja Toni Saravirta, puh. 040 573 7615

Askarruttaako arki? Onko mielen päällä huoli?

Autamme sinua arjen huolien ja pulmien ratkaisemisessa, olipa kyseessä sitten pieni tai iso asia. Poikkea juttusille, niin selvitellään asioita yhdessä. Kyttälän Lähitorin palveluohjaajan, fysioterapeutin ja sairaanhoitajan ohjaus ja neuvonta on kaikille maksutonta.

Tule mukaan, meille on helppo tulla

Löydät meidät keskeltä kaupunkia Rongankadun ja Tuomiokirkonkadun kulmasta. Olemme avoinna maanantaista torstaihin klo 8-15.30 ja perjantaisin klo 8-15.00.  

Yhteystiedot

Palveluohjaaja
Toni Saravirta
040 573 7615

Fysioterapeutti
Iida Niiles (15.9. alk.)
040 632 7834

Sairaanhoitaja
Marjo Uusi-Kakkuri (ma 9.15-11.15 ilman ajanvarausta)
040 670 0115

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: