Koskikodin palvelukeskus

Koskikodin palvelukeskus avattiin 10.8.2020 pitkän tauon jälkeen. Elokuun päiviin on mahtunut monen monia ihania kohtaamisia niin ryhmissä kuin muutenkin, korona-ajan tapoja toki noudattaen.

Koskikodissa on nyt kaksi uutta työntekijää, palveluohjaajana Toni Saravirta ja toimintaterapeuttina Kati-Aurora Kuuskoski. Monelle jo hyvinkin tutuksi tullut Minna Putkisaari jatkaa fysioterapeuttina. Kerromme syyskuun kirjeessä, miten voisimme olla Sinulle avuksi, jos sellaisen tarvetta ilmenee. Tapahtumakalenteriin on merkattu tuttuun tapaan ohjausajat, ja muinakin aikoina meille saa soitella tai tulla käymään.

Syyskuun kuukausikirje (PDF)
- ryhmien lukujärjestykset (PDF)
- kuntosali (PDF)
 

Kaipaatko arkeesi tekemistä ja uusia tuttavuuksia? Meiltä löytyy monenlaisia harrastusmahdollisuuksia liikunnasta keskusteluun ja kulttuurista luovaan toimintaan
- ja tietysti mukavaa porukkaa, johon olet tervetullut mukaan!  

Katso vaihtoehdot lukujärjestyksestämme ja tule rohkeasti kokeilemaan!  Suurin osa ryhmistämme on maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan myös kursseille, tapahtumiin ja retkille. Piipahda palvelukeskuksella, niin kerromme lisää.

Askarruttaako arki? Onko mielen päällä huoli?

Autamme sinua arjen huolien ja pulmien ratkaisemisessa, olipa kyseessä sitten pieni tai iso asia. Poikkea juttusille, niin selvitellään asioita yhdessä. Koskikodin palveluohjaajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin ohjaus ja neuvonta on kaikille maksutonta.

Tule mukaan, meille on helppo tulla

Löydät meidät keskeltä kaupunkia Rongankadun ja Tuomiokirkonkadun kulmasta. Olemme avoinna maanantaista torstaihin klo 8 - 15.30 ja perjantaisin klo 8 - 15.00.  

Yhteystiedot

Fysioterapeutti
Minna Putkisaari
040 632 7834

Toimintaterapeutti
Kati-Aurora Kuuskoski
040 135 0733

Palveluohjaaja
Toni Saravirta
040 573 7615

Ota yhteyttä

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: