Valtakunnallisen välittämisen viikolla Peurankallion Lähitori tarjoaa tavallista monipuolisemman ja viikko-ohjelman kävijöilleen.

Viikottaisen vakio-ohjelman lisäksi Peurankallion Lähitorilla mm. katsellaan elokuvia, lauletaan joululauluja ja nautitaan teatteriesityksestä.

Torstaina 28.11 klo 13 Peurasalissa esitetään Dostojevskin Idiootti. Esitys on Tampereen työväen teatterin ja Tampereen teatterin yhteistyönä luoma kiertävä näytelmäklassikko. Luvassa on rutkasti musiikkia, suuria tunteita ja lämmintä huumoria. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Perjantain kaikille avoimessa hyvinvointitapahtumassa klo 13-15 tutustutaan neljään eri toiminnalliseen pisteeseen: tarjolla on käsihoitoja, lempeää hierontaa, jumppaa ja venyttelyjä sekä tehdään yhdessä -piste.

Tarkempaan viikko-ohjelmaan voi tutustua täältä.

Tervetuloa Peurankallion Lähitorille!

Tampereen Liikkuva näyttämä esittää Dostojevskin Idiootin Peurankallion Lähitorilla torstaina klo 13. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kuvassa Antti Tiensuu (TT), Riitta Papunen (freelancer), Jari Leppänen (TTT). Kuva: Tampereen Teatterin kuvapankki/ Kari Sunnari

Jaa tämä sivu: