Tuhat sukkaparia vanhuksille joululahjaksi

Tullintorin kauppakeskus järjestää yhteistyössä TampereMission kanssa "Sukkia suurella sydämellä" hyväntekeväisyystempauksen 30.11.-15.12.2019 Tullintorilla. Kampanjan tarkoituksena on saada kokoon tuhat villasukkaparia, jotka toimitetaan jouluksi perille Tampereen alueella niitä tarvitseville ikäihmisille Kaupunkilähetyksen ja Tampereen Tullintorin toimesta.

Tullintorille avataan lauantaina 30.11. klo 10 kaikille avoin Villasukkaneulomo. Sinne voi kuka tahansa tulla neulomaan villasukkia ikäihmisille. Villasukkaneulomo on avoinna kampanjan aikana perjantaista lauantaihin klo 10 - 18, sunnuntaisin klo 12 - 18. 

Tarkoituksena on tuoda ihmisiä yhteen joulun aikana hyvän asian puolesta.

Neulomaan voit tulla yksin, yhdessä ystävien kanssa tai vaikkapa työporukan kanssa – haastakaa toisenne tekemään hyvää! Mikäli kutominen ei ole ihan hallussa, tai kantapään tekeminen tuntuu vaikealta – ei hätää. Villasukkaneulomosta löytyy sen aukioloaikoina myös päivystäviä neulojaoppaita, joilta voit kysyä apua kutomiseen. Omat välineet on kuitenkin hyvä olla mukana.

Miten voin osallistua?

- Tule mukaan neulomaan Sinulle sopivana ajankohtana yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa

- Jos et nyt ehdi neuloa, voit lahjoittaa Villasukkaneulomoon sinulta yli jäänyttä lankaa. Lankaa voi tuoda Villasukkaneulomoon sen aukioloaikoina

- Jos sinun on mukavampi neuloa kotoa, voit myös tuoda valmiita käyttämättömiä villasukkia Villasukkaneulomoon

- Jos järjestösi tai yhteisösi omista myyjäisistä jää villasukkia myymättä, voit lahjoittaa ne "Sukkia Suurella Sydämellä" -keräykseen. Tuo sukat Villasukkaneulomoon

Villasukkaneulomon yhteyshenkilö on Mia Kannisto Tampereen Kaupunkilähetyksestä (p 040 662 0616, sähköposti mia.kannisto@tamperecitymission.fi).

Kampanjaa voi seurata sosiaalisesta mediasta tunnisteella #SukkiaSuurellaSydämellä 

 

Villasukkaneulomossa on neulojille ja lahjoittajille tarjolla glögiä, hyvää seuraa ja paljon iloista joulumieltä!

 

Ilmoittaudu mukaan: https://vapaaehtoistyo.fi/vapaaehtoistehtava/12244

Jaa tämä sivu: