Etsimme ikäihmisten ja kehitysvammaisten palveluihimme osaavia hoiva-alan opiskelijoita ja kokeneita ammattilaisia

Kesä- ja keikkatöihin

Toivomme sinulta alan koulutuksen lisäksi reipasta asennetta ja tiimityötaitoja. Voit olla alan opiskelija tai jo kokenut konkari.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, hyviä työsuhde-etuja, kannustavan työyhteisön ja mahdollisuuden suorittaa TunteVa®-menetelmän perehdytyskoulutuksen.

TunteVa®-menetelmä on kehitetty muistisairaiden ihmisten vuorovaikutukseen sekä arvostavaan ja välittävään kohtaamiseen. TunteVa® on TampereMission asiakkaan kohtaamisen malli.

Kiinnostuitko? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

Tehdään yhdessä arjesta parempaa. Lähetä meille hakemuslomake tai kysy lisää Terjalta, Minnalta,  Inkeriltä tai Anumarilta.

Lue myös: Ammattilaiseksi kasvua Peurankalliolla -  Sosionomiopiskelijan kokemuksia ja ajatuksia työharjoittelusta, jonka aikana kesätyöpaikka varmistui.

Lisätietoja ja tiedustelut: 

Terja Yliranta-Keränen
Tehostettu palveluasuminen, Koskikoti keskustassa
terja.yliranta-keranen@tamperemissio.fi
040 551 6704

Minna Toivola
Kehitysvammaisten palvelut, Rongankodin yksiköt
minna.toivola@tamperemissio.fi
040 192 1909

Inkeri Viskari
Tehostettu palveluasuminen, Petäjäkoti Härmälässä
inkeri.viskari@tamperemissio.fi
040 755 2989

Anumari Joenperä
Kotihoito & Senioriasuminen, Peurankallio Amurissa
anumari.joenpera@tamperemissio.fi
040 809 7637

 

TampereMissio Palvelut Oy tuottaa ikäihmisten asumis- ja päivätoiminnan palveluja Koskikodissa, Petäjäkodissa ja Peurankalliolla sekä kehitysvammaisten ihmisten asumisen, päivä- ja työtoiminnan sekä vapaa-ajan palveluja Rongankodin yksiköissä. Palveluyhtiöllä on myös kolme ravintolaa, jotka tuottavat ravintopalveluita hoivakoteihin sekä muille asiakkaille.

Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Yhtiön tuottama voitto käytetään ensisijaisesti sen oman toiminnan kehittämiseen ja toissijaisesti yleishyödyllisen omistajan TampereMissio ry:n yleishyödylliseen toimintaan.

Haluamme kantaa vastuuta ja tuottaa hyvää. Yhteisiä arvojamme ovat lähimmäisyys, yhdenvertaisuus ja vastuullisuus.

Jaa tämä sivu: