Haemme tuetun asumisen ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Onko sinullakin arvot kohdallaan? Tule mukaan huipputekijöiden joukkoon!

TampereMissio on merkittävä sosiaalialan palveluntuottaja, joka toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten, lapsiperheiden ja nuorten parissa. Yhdistyksen omistama TampereMissio Palvelut Oy on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen vastuullisesti ja kestävästi. Palvelutuotannon lisäksi yhdistys toteuttaa mittavaa kansalais- ja hanketoimintaa. Yhdistyksen palveluksessa on yli 250 ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yksi organisaatiomme kulmakivistä. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia, työsuhde-etuja ja täydennyskoulutuksia. Työyhteisömme on kannustava ja reilu, ja olemme siitä ylpeitä.

Nyt etsimme tuetun asumisen ohjaajaa kehitysvammaisten palveluihin, Rongankotiin.

Rongankoti järjestää asumisen palveluita, työ- ja päivätoimintaa sekä vapaa-ajantoimintaa kehitysvammaisille henkilöille useassa toimipisteessä yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Rongankodin ohjaajat toteuttavat missiotamme eli jokaisen asiakkaan ja asukkaan ainutlaatuisen, omannäköisen elämän mahdollistamista. Rongankodista erityisen tekee yhteisöllisyys, "Ronkkulaisuus" jollaista et ehkä kohtaa missään muualla.

Kelpoisuusehtona tehtävään vähintään kouluasteen sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto. Eduksi katsotaan aiempi kehitysvammapuolen työkokemus.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää työilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät. Pystyt työskentelemään itsenäisesti.
 
Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö.

Lähetäthän hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen 1.4.2021 mennessä 
heli.lehtola@tamperemissio.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Vastaava ohjaaja Heli Lehtola
heli.lehtola@tamperemissio.fi
0400 977 390

Jaa tämä sivu: