Apumme ja tukemme riskiryhmään kuuluville vanhuksille

Olemme joutuneet sulkemaan toistaiseksi ikäihmisten kohtaamispaikkojamme koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi, mutta teemme parhaamme, ettei kukaan apua  ja juttuseuraa kaipaava ikäihminen jäisi tässä vakavassa tilanteessa yksin.

Aamukorva, Arkiapu, Senioripysäkki, Koskikodin Palvelukeskus ja Peurankallion Lähitori ovat valmiudessa auttamaan koronaviruksen riskiryhmään kuuluvia eli yli 70-vuotiaita arjen huolien ja pulmien ratkaisemisessa monin eri tavoin.

Aamukorva kuuntelee

Jos koronavirustilanne askarruttaa, voi Aamukorvan päivystysnumeroon soittaa aamuisin klo 6-9. Aamukorva on ensisijaisesti ikääntyneille suunnattu kuunteleva ja keskusteluapua tarjoava puhelin. Aamukorvan puhelinnumero on 03-2133533.

Ruoka-apu auttaa kauppa-asioissa

Olemme avanneet koronaviruksen riskiryhmään kuuluville eli yli 70-vuotiaille henkilöille heidän arkielämänsä tueksi puhelinpalvelun.

Palveluun voi soittaa arkipäivän apua tarvitseva henkilö, joka ei ole kotihoidon asiakas tai jolla ei ole läheisiä. Lähinnä kyse on välttämättömästä elintarvikeavusta tilanteessa, jossa henkilö itse ei kykene tai ei tunne oloaan turvalliseksi asioimaan kaupassa.

Apu on maksutonta, toimimme lahjoitusvaroin. Elintarvikeavustuksen mukaan laitetaan lasku, jonka voi maksaa oman taloudellisen tilanteen mukaan. 

Lisätietoja Aamulehden artikkelissa. 

Huom. Ruoka-avun päivistys on päättynyt. 

Senioripysäkki tarjoaa ammatillista keskusteluapua

Poikkeuksellisesti Senioripysäkin ryhmät ovat tauolla, mutta Senioripysäkki tarjoaa mahdollisuutta keskusteluihin puhelimitse ajanvarauksella. Senioripysäkin ajanvarausnumero on: 040 632 7455 

Koskikodin Palvelukeskukselta neuvontaa ja juttuseuraa

Koskikodin palvelukeskuksella vastataan tiedusteluihin ja tarjotaan juttuseuraa arkisin klo 9-15 numerossa: 040 573 7615 

Peurankallion lähitori ohjaa ja kuuntelee

Lähitorin palveluohjaus tapahtuu poikkeuksellisesti puhelimitse, sähköpostitse ja myös Skypen kautta. Palveluohjaajan, sairaanhoitajan ja fysioterapeutin yhteystiedot löytyvät Peurankallion Lähitorin sivuilta.  

Jaa tämä sivu: