Mikä hyvien tekojen tiistai 3.12? 

#GivingTuesday #TekojenTiistai on kampanja, jonka tavoitteena on kohdistaa huomio yhteisöön ja hyvän levittämiseen tekojen kautta. Tavoitteena on yhdistää ihmisiä lisäämällä tietoisuutta auttamisesta, antamisesta ja lahjoittamisesta.

​Teot voivat olla kiittämistä, lupauksia, pieniä tekoja, suuria kampanjoita, lahjoittamista, vapaaehtoistyötä tai vaikkapa tavaran lahjoittamista. Myös kohteesi voit valita itse.

Voit lähteä vaikka mukaan vapaaehtoistyöhön tai laittaa hyvää kiertämään ilahduttamalla ystäviäsi, naapureitasi tai sinulle ennestään tuntemattomia ihmisiä pienillä huomionosoituksilla. 

Missiona on kannustaa ihmisiä mukaan tavalla, jonka kukin kokee itselleen ominaisimmaksi. Kuka vain on tervetullut kaappaamaan #TekojenTiistain omakseen ja tekemään siitä näköisensä. 

#TekojenTiistai on juuri sitä, mitä sinä päätät siitä tehdä.

TekojenTiistai on osa kansainvälistä #GivingTuesday-kampanjaa, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2012. Suomeenkin viime vuosina rantautuneelle Black Friday -päivälle vastapainoksi perustettu kampanja pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta: ​ajan, avun, hyvänmielentekojen sekä lahjoitusten muodossa.

 

Jaa tämä sivu: